Laatste melding

Facebook brw Oss

11-jun Huwelijk Bas en Maartje

Oss, 11 juni 2016 : Op zaterdag 11 juni was het heel druk met brandweervoertuigen voor het gemeentehuis van Oss. Niet omdat er brand was, maar omdat Bas van Dinther van post Oss in het huwelijksbootje trad met zijn Maartje.

 

Het moest er toch nog van komen dat onze Bas ging trouwen.

Deze zaterdag was uitgekozen om in het Gemeentehuis van Oss in de aanwezigheid van hun kinderen Bas en Frits en familie en vrienden het "JA-woord" tegen elkaar te zeggen.

Terwijl de ambtenaar van de Burgerlijke stand de huwelijkse verplichting aan beide aanstaande echtlieden uitlegde, verzamelde de brandweercollega's zich buiten het Gemeentehuis. Daar werd een erehaag opgebouwd, om Bas, Maartje, Bas en Frits feestelijk in de gehuwde staat te verwelkomen.

 

Nadat de Ambtenaar van de Burgelijke stand het huwelijk voltrokken had, kwamen de kersverse echtlieden met hun kinderen naar buiten.

 

 

20160611 1kl

 

20160611 5kl

 

20160611 11kl

 

Nadat de erehaag gepasseerd was, werd het echtpaar gefeliciteerd door de collega's. Hierna werd nog een groepsfoto gemaakt om vervolgens naar de feestzaal te vertrekken, om het huwelijk feestelijk in te luiden.

 

20160611 10kl