Laatste melding

Facebook brw Oss

Artikelen

 

 


23/06-2011

Mari_van_Boekel

 

Op donderdag 23 juni 2011 kregen we de trieste mededeling dat Mari van Boekel overleden was. Een week eerder werd Mari ziek, zonder dat het bekend was waarom hij ziek was. Het ging van kwaad naar erger. Nog voordat er een diagnose gesteld kon worden, is Mari overleden.

 

Mari begon zijn loopbaan op 22 mei 2003 bij de oprichting van de jeugdbrandweer. In zijn brief schreef hij dat het altijd al zijn interesse had om bij de brandweer te gaan. Ook zijn oom was bij de brandweer. Er kwam al na één jaar een einde aan de jeugdbrandweer, omdat Mari de leeftijd van 18 jaar had bereikt. Er was op dat moment nog geen goede gelegenheid om direct door te stromen naar de “volwassene” brandweer.

 

Op 1 september 2006 was het zover dat Mari toetrad tot brandweer Oss, post Oss. Zoals elke brandweerman, volgde hij de opleiding tot brandwacht. Deze werd met succes op 5 november 2007 afgerond. Vanaf dat moment mocht Mari ook mee uitrukken.
Hierin was hij zeer fanatiek en vastberaden. Zijn pad in de bestrijding van branden en verlenen van hulp was duidelijk van zijn gezicht te lezen. Duidelijk met het doel voor ogen en zeer geconcentreerd.

In 2007 begon Mari ook aan de cursus brandwacht 1steklasse. Tijdens deze cursus had hij tegenslag van een ontstoken hand, die maar niet wilde genezen. Hierdoor kon hij niet gelijk met zijn collega’s de cursus beëindigen. Op 20 november 2008 was hij toch zover, dat alle modules, die recht geven op het diploma brandwacht 1ste klasse, behaald waren.

Mari was altijd aanwezig bij de activiteiten van de brandweer en van de Osse Brandweer Vereniging. Hij hielp waar hij kon en zette zich altijd in voor de volle 100%. Mari was een bescheiden jongen die niet snel op de voorgrond trad. Hij wachtte altijd rustig zijn beurt af en liet iedereen uitpraten voordat hij deel nam aan het gesprek.

Wij zijn Mari zéér erkentelijk voor wat hij heeft betekend voor de brandweer van Oss, we zullen hem missen.

 

Afscheid_Mari_1
Mari wordt met de hoogwerker, onder de brandweervlag, naar de kerk gebracht.

Afscheid_Mari_2

Mari wordt, begeleidt door het korps, naar zijn laatste rustplaats gebracht.

 

Download hier de rouwkaart van Mari.

Download hier de gedachtenis Mari tijdens de afscheidsdienst.

 

Reacties  
#1 Justina 02-02-2019 07:01
With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or
copyright infringement? My blog has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it
is popping it up all over the web without my agreement.
Do you know any solutions to help stop content from being ripped off?
I'd genuinely appreciate it. viagra without a doctor prescription: https://betadeals.com.ng/user/profile/2147015
Plaats reactie