Facebook brw Oss

02-apr In Memoriam Henk Aarssen

17 september 1961

28 maart 2020

Henk Aarssen

 

Op zaterdag 28 maart 2020 kregen we de trieste mededeling dat Henk Aarssen overleden was.

Het ging met de gezondheid van Henk de laatste jaren, niet zoals je van een 58-jarige zou verwachten. Hierbij kwam vorige week ook nog het gevreesde COVID-19. Deze strijd was niet te winnen door Henk.

 

Henk begon zijn loopbaan op 1 augustus 1996 bij brandweer Oss. Hij was toen al diverse jaren lid van de bedrijfsbrandweer van CHV en had al diverse brandweer opleidingen op zak.

 

Binnen de brandweer werkte Henk zich op tot Brandmeester. Ook was hij diverse jaren actief als penningmeester van de Osse Brandweer Vereniging.

 

Samen met zijn maatje Jos Pittens, werkte hij aan het realiseren van de jeugdbrandweer. Na het overlijden van Jos, nam Henk de coördinatie van de jeugdbrandweer over.

Nadat Henk stopte bij de repressieve brandweer op 11 november 2016, ging hij door als coördinator van de jeugdbrandweer. Afgelopen jaar is Henk, met pijn in zijn hart, gestopt als coördinator.

 

Door de regelgeving rond het COVID-19 virus, werd er in de straat waar Henk woonde afscheid genomen door de collega's.

 

20200402 2

 

Wij zijn Henk zeer erkentelijk voor wat hij heeft betekend voor de brandweer van Oss, we zullen hem missen. Wij wensen zijn vrouw Anita, Christian en Stéphanie en aanhang, veel sterkte met dit verlies.

Download hier de rouwkaart van Henk.