Facebook brw Oss

Jaarwisseling 2019-2020

Oss, De jaarwisseling begon voor post Oss met een melding van een caravanbrand aan de Amsteleindstraat. Aankomend waren er vlammen achter een caravan te zien. Deze vlammen kwamen echter uit een forse vuurkorf. De mensen die er bijstonden waren zich van geen kwaad bewust. Na de mensen meegegeven te hebben dat ze voorzichtig moesten zijn, werd er weer teruggekeerd.

 

Aan het begin van de avond kwamen er diverse meldingen binnen van containers, afval en een heg in brand.

Rond kwart voor 10 kwam er een melding van een winkel in brand. Bij de winkel op de hoek van de Houtstraat en het Heschepad hadden vandalen iets brandends naar binnen gegooid, waardoor de mat vlam had gevat.

Door de kieren van de deur kon het brandje geblust worden. De politie had contact met de beheerder van het pand, die ter plaatse zou komen.

 

20191231 21

20191231 22

Foto : Gabor Heeres

 

Na 12 uur waren er enkele meldingen van vuurtjes, maar na controle was het niet nodig om in actie te komen.

De sfeer was overal goed en gemoedelijk.

 

Later in de nacht waren er 2 autobranden.

Aan de Wagenaarstraat stond een bakwagen van de IBN in brand. Aangezien er meerder brandhaarden waren, was de verwachting dat er opzet in het spel was.

 

20200101 20

Foto : Gabor Heeres

 

Kort daarna stond ook een wagen aan de Proffesor Regoutstraat in brand. Ook deze wagen is onder verdachte omstandigheden in brand geraakt.

 

20200101 31

Foto : Gabor Heeres