Facebook brw Oss

23-mei Vorstershoekstraat

Op donderdagaovond om 23:20, komt er een melding van een woonkamer in brand aan de Vorsterhoekstraat in Oss.

Bij het aanrijden wordt er een keukenbrand gemeldt, die uitslaand is. Het is onbekend of er bewoners binnen zijn en daarom is ook de ambulance gewaarschuwd. ter plaatse aangekomen staat de voordeur al open en is er duidelijk een brand in de keuken waarneembaar. De rookvorming is behoorlijk.
Met 2 stralen hoge druk wordt de aanval ingezet en snel is het vuur in de keuken gedoofd. De 2de straal in de woonkamer hoeft weinig te doen, aangezien het vuur praktisch helemaal gedoofd is door gebrek aan zuurstof.

Nu het veilig is gaat 1 ploeg de benedenverdieping verkennen en de ander ploeg gaat boven verkennen op de aanwezigheid van een slachtoffer, in de vorm van de bewoner. Boven is er eveneens brand geweest en de gang boven is geheel uitgebrand. De slaapkamers hebben allemaal brand en rook schade. De bewoner wordt gelukkig niet aangetroffen en kan het nablussen gestart worden.

Het gehele pand is ernstig beschadigd door brand. Er is een enkele kamer welke niet getroffen is door vuur en rook. 

Na enige tijd wordt het pand aan de Politie overgedragen, zodat zij een onderzoek kunnen starten naar de oorzaak van de brand.

Ingezette voertuigen:

  • 3131TS Oss
  • 3151HW Oss
  • Politie
  • Ambulance

20130523-19

Foto Charles Mallo

20130523-5

Foto Charles Mallo

20130523-6

Foto Charles Mallo

20130523-9

Foto Charles Mallo